Aktív témák

  • megint én

    őstag

    -

    !!!SPOILER!!!

    (Wizzardal toltam)
    Hát emberek sajnos túl rövid a game, úgy vittem, hogy mindent bejártam, ha valahol a mapon volt egy kis folt, akkor szépen visszamentem, és azt is megnéztem, sokszor meg is érte, mert a sima széttörhető agyagedényekből olyan cuccok (rare) estek, hogy csak pislogtam. Az AH nélköl kicsit nehezebb lett volna, de ez így túlságosan easy, volt! Pl ACT3 föcuclijár 7-8másodperc volt kifingatni. Diablo kicsit keményebb dió volt, de az is olyan 2 perc volt maximum. Rohangáltam körülötte, és nyomattam a "Forceful Wave"-et ami elvileg tömegoszlató, de leszartam, mert mellé még ott volt a "Disintegrate" amit szintén átcserélhettem volna, ha nehezen szedte volna az életét, de még ezekkel a népírtó fegyverekkel sem volt nehéz. Mindössze egy super potit kellett elnyomnom, azt csá!
    Mindent összevetve!
    -Túl könnyű
    -A sztori elcsépelt
    -A skillek úgy ahogy jók, de ennél sokkalta többet vártam
    -Tömérdek bug, és figyelmetlenség Pl ami nagyon feltűnt, az a szájra illesztés teljes hiánya!
    -Nem adja vissza azt a korát jócskán megelőző, forradalmi játékélményt mint az elődök.
    -Apróságnak tűnik, de baromira lelombozó, hogy nem kasztosítottak a fegyverek Pl én 500 fölé sebzek mert találtam egy kalapácsot aminek kb+70 inteigenciája, és majdnem 50DPS. Szóval én mos inkább tűnök egy bölond kőművesnek mint Vizzardnak.
    -Minek a strenght a WDnek, és minek intelligent a barbárnak? Valamit azért köthettek volna hozzá, ne csak úgy legyen!
    -Szopadék grafika, tudom ez a játék (elvileg) nem erről szól, de az is kiányzik belőle ami miatt épp ezt mondani szokás.
    -A gagyi grafika ellenére nagy FPS laggok vannak (GTX560 Ti + i5 @ 3,8ghz)

    Nagyjából ennyi de még ezer kis apró részlet van amit totál elk.rja a játékélményt.

Aktív témák