Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Elbeszélgettem minap a Konzolok Szervize egyik alkalmazottjával MSN-en (Lemondtam a Risen 2 CE előrendelést, mert két játékra most nincs pénzem és a Diablo III látatlanul is elsőbbséget élvezne, a béta után meg pláne... :DDD )

    Szóval, megkérdeztem a sráctól hogy mikorra szállítják ki a csomagot, ugyanis csak egy szabadnapot kaptam, és nagyon nem mindegy, mikorra kérem. Biztosított, hogy 15-én már mindenkinél ott lesz a Diablo III, tehát aki vidéki, az is megkapja valamikor a nap vége felé.

    Az árral kapcsolatban annyit mondott, hogy próbálják tartani, de a valuta árfolyamok alakulása miatt egyre nehezebb. Mindenesetre megnyugtatott, hogy aki előrendelte korábban, az továbbra is az akkori árat fizeti majd (Én pl. 10.990-ért kapom meg).

    Amennyiben esetleg mégis tovább emelik az árat, akkor is olcsóbb lesz, mint a többi üzlet, elmondása szerint valamennyi különbözetet be fognak nyelni ezen a játékon (Persze az is lehet, hogy az előrendelők népes tábora megkapja olcsóbban, ezért aki később veszi vagy rendeli meg, annak többe fog kerülni).

    MOD: Mindenesetre én kitartok mellettük, remélem hogy a 11K már nem sokat fog változni. Nem mintha nem érne meg a játék akár 15K-t is, de ha már ennyi időn keresztül kitartottak, és mindössze 2K-val emelték az eredeti preorder árát, akkor van esély, hogy maradni is fog. :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Aktív témák