Aktív témák

  • ildi_

    csendes tag

    válasz izomhod #31602 üzenetére

    Sziasztok, ha már kajáról van szó én is jelentkezem. :-)

    Én még nem voltam a zsibis kínaiban, de sokszor eszem ottani kaját. Apukám csak ott hajlandó kínait enni és ő szokott meglepni vele. Azt mondta, ha látnám a környéket és a körülményeket akkor biztos nem enném meg, szóval oda ne menjek. De tény, hogy nagyon finom. Az Arany Jánoson lévő kínai (Kínai Laci) is finom, a közepes adag már-már óriási még a pasimnak is, pedig ő nagyon bírja az ilyet, de még az a problémája vele, hogy nagyon zöldséges illetve ha van husi, az akkor ilyen csontos. Az biztos, hogy legközelebb a King Wokot fogjuk kipróbálni, ha kínairól van szó. A Csapó-Rákóczi sarkon, a Meteor mellett is nyílt nemrég egy kínai. Egyszer ettünk még ott, nem említésre méltó, nem voltam elájulva tőle egyáltalán. A rizs kemény volt és eléggé kimérték. (Amúgy a Kínai Laci szemre méri s nem kanálra.) Amúgy annyira megszaporodtak a kínaik Debrecenben, hogy a belvárosban kb. 5 percenként újabb kínaiba botlik az ember.

    Nálam a Segner téri döner viszi a pálmát, odavagyok a csípős ketchupért. (Ha esetleg valaki bennfentes olvassa ezt, mondja már meg, hogy milyen fűszerek vannak a ketchupban a chilin kívül és az a majonézes valami micsoda, köszönöm.)

    És még Govinda étterem, amit szintén ajánlanék, de csak mértékkel, mondjuk havonta egyszer. Vega étterem, nagyon kellemes környezet (Magyari utca elején) napi menü 1100Ft. Ünnepekkor még sütemény és édesség is a menü része. Érdekes ízek, de nem tudnám naponta enni.

    Pizzák szerintem a Don Pedroban a legfinomabbak. A pincérek már nem a legkedvesebbek, de nem miattuk megyek oda. Szerintem ár/érték arányban az egyik legjobb választás, ha pizzáról van szó.

    Elnézést ha hosszú és OFF voltam.
    Üdv.

Aktív témák