Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz mikk2000 #3281 üzenetére

    A letölthető beállítások azért vannak fönt, mert rengeteg kérdést kaptam kezdő ATT-felhasználóktól, akik hanyatt estek a rengeteg beállítási lehetőség láttán, és sehogy nem tudták finomhangolni a kártyájukat. Szóval van egy működőképes beállításuk, amelyet tesztelgethetnek, és visszaállíthatnak, ha elbarmolnak valamit.
    .reg importálás azért is jó, mert ATT egy sima driver-csere esetén is meg tud bolondulni, még ha lekapcsolod is, és hiába állítgatod újra a beállításokat, az sem mindig segít.
    Ha van teljesen OK beállításod 1950Pro-ra, elküldheted a full ATT mentést (HKCU\RayAdams\AtiTrayTools) .reg kiterjesztéssel, és felteszem más 1950Pro tulajok okulására. Így kaptam 1900XTX-et is, és remélem, segíthetek másoknak is.
    Az egyedi ATT opciók részletes leírása a Segítség menüben található (az alapoktól a komplex játék profilok létrehozásáig), sztem elég érthetőre sikeredett (legalábbis jó pár embernek segített már), és a hardver-szintű finomhangolást (ezt jobb nem bolygatni) kivéve minden benne van, ami szükséges lehet.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák