Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    sziasztok
    megint probléma
    canon ip 3500 ös nyomtató, kifogyott a magenta és a fekete
    lilásan nyomtatja a feketét, mint kiderült lehet azért mert nem ismeri fel az utángyártott patront. A magentánál a nyomtató még nem jelezte h teljesen kiürült volna, a feketénél már igen. Ekkor nyomtam a gombot kb 10 mercig és utána vígan elkezdett nyomtatgatni a lilás árnyalattal.
    Próbáltam tesztelni hogy akkor most melyikből is kveri ki a feketét, ezért akartam egy sima fekete tesztképet nyomni ugy h csak a fekete tartály van benn. Vinnyogott, hogy hol a másik 3, anélkül nem enged nyomtatni.
    Próbáltam fordítva is, h csak a 3 színes van benn, akkor is vinnyogott a feketéért....nagyon összenőttek ezek a tartályok :)
    Ha felnyitom a fedőt, akkor a fekete tartálynál nem világít a piros fény, a magentánál még villog, de már utángyártott van, gondolom a chip nem jelezte még. A másik ekttőnél még ég, de már sárga felkiáltjelleljelzi h lassan kifogy.

    A nyomtatásnál a kis tintaszint jelző ablakban a sorrend szerint így van a kis kép, de akár screenshoton is mutathatom

    fekete tartály - nncs semmi jelzés, tök üres tartályt mutat, felette semmi figyelmeztetés, se piros X se felkiáltójel
    cián - sárga felkiáltójel, még a gyéári cucc
    magenta - piros x, utángyártott
    sárga - felkiáltojel, eredeti tartály

    Szóval, le tudná írni valaki hogy tudom tesztelni a fekete patront ? amikor nem a 4 patron vanbenn gpben akkor folyamatosan villog a sárga jelzés, gondoltam kéri a tintaszint kikapcsolását, nyomtatm egy darabig de nem maradt abba

    segítséget köszi, fontos volna :)

Új hozzászólás Aktív témák