Új hozzászólás Aktív témák

  • C^^

    őstag

    válasz raczger #3939 üzenetére

    Hmm, ki tartja nektek estin a matekokat?
    Tudom ajánlani Vajda oldalát, szerintem jók a diasorai, én sokat tanultam innen, főleg anal2-ből.
    György Anna oldalát is megnézheted, vannak jó segédanyagok DMLA-ból, és a gyakorlófeladatok is jól összeszedettek. Főleg analízisből igazából nagyon fontos szerintem, hogy kismillió feladatot megoldj, mert másképp nem megy. :)

    Azt is mondanám, hogy jövőre nézz be egy-két Vajdás előadásra (ha nem vizsgakurzusos vagy), vagy akár gyakorlatra, de hát gondolom nem véletlenül vagy estis. Ha jól sejtem, nektek az óraszám is kevesebb, ugyanannyi anyagra, ugye?

    Amúgy volt 1db 4-es SZTT, ő tett is különbözeti vizsgát, és megkapta a 4-est megajánlottan a szoftverszigorlatra. Ezen kívül 1db ember volt, aki 5-öst kapott szoftszigón. A többi mind közepes, vagy inkább elégséges, már aki átment... (Vagy nem vágták ki már a beugrón, mint pl. engem is kétszer. Igaz, ez a saját hibám.)

    tildy: Sajnos a keresztfélév most sem divat, se hely, se oktató nincs rá.
    Nektek volt szigorlat archiból is? Amúgy mindig van egy olyan érzésem, hogy nekünk már jóval könnyebb dolgunk van még így is, mint a pár évvel ezelőttieknek. :)) Így sem lesz egyszerű archin átjutni, ahogy felsőbb évesektől hallom.
    OTDK különdíjhoz meg :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák