Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz V911 #16405 üzenetére

    Bankszámla esetén az a "gond" hogy láthatja a....

    Szerintem meg mindenki elég nagyfiú már ahhoz, hogy ne kelljen neked szó szerint a szájába rágni hogy ki,mit, miért és hogyan lát/figyel a számláján. Bőven elegendő ehhez egy diplomatikus megfogalmazás, amit én is igyekeztem alkalmazni. Ha tudja az illető akkor úgyis érti, ha meg nem tudja, akkor nem a topic feladata kioktatni az adózásról, annak az elkerüléséről meg véletlenül sem.

    @noorbertt: 220v sok esetben nem drága, elég jó akcióik vannak, és igazából fotóban nagyon erősek tudnak lenni árúkészletben és árban is. Egyéb termékek esetén pedig ki kell fogni.

    A garanciát pedig nem is értem, hol olvastál ilyeneket? Normál számlát kapsz, forint összeggel + garancialevelet, sehol nem látszik rajta, hogy bitcoinnal fizettél (ez nem is lenne megoldható technikailag). Ráadásul itt mindegy az árfolyam, mert a BTC-t nem is látják, payment processort használnak (Bitpay), a saját szempontjukból kb. ugyanaz mint a Paypal. Szóval a fizetés pillanatában történő árfolyamnak megfelelő fiat-ot (EUR-t) kapnak a Bitpaytől. Ha bármilyen kifogásuk lenne a garancia kapcsán, nyugodtan a megfelelő szervekhez fordulhatsz segítségért, hiszen minden szükséges papír a rendelkezésre áll, illetve teljesen jogszerűen történt a vásárlás.
    Arról nem is beszélve, hogy a náluk vásárolt cuccok esetén nem is ők intézik a garanciát (bár lehet hogy ha nagyon keresed, akkor találsz olyat), hanem a márkaszerviz. Szóval nekem furcsa egy kicsit ez az egész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák