Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    válasz vgyuri #40984 üzenetére

    Neked valami komolyabb kellene, ami bt hangot fogad, jack-en kiadja és gombok is vannak rajta?

    Van egy wireless/Bluetooth v4.1 bone conduction headsetem ami mikrofonos. Csak $45 volt az ára, nem drága. Tudja a korábban felsorolt képességeket (bejövő hívás fogadása vagy elutasítása, utolsó tárcsázott hívás felhívása, zenelejátszás indítása és leállítása, hangerő növelése vagy csökkentése, ugrás előző vagy következő zeneszámra). Nagyon praktikus, tetszik. Sokkal ritkábban kell elővenni a telefont amióta használom. Otthon az asztali géppel is tud kapcsolódni. Így néz ki, minden belefért, a tarkó mögött vannak a gombjai.

    Van néhány vezetékes fülhallgatóm, van amelyiknek mikrofon is van a vezetékén. Elég jók (pl M6 Pro). Egy In-Ear Monitor hangzásra jobb mint a bone conduction. Már csak az izoláció miatt is. Néha szívesebben használnám a fülhallgatót a telefonhoz és a számítógéphez, wireless módon. De nem szeretnék külön wireless In-Ear Monitor-os headsetet venni.

    Nem hiszem hogy bonyolult megcsinálni. Biztos van ilyen adapter csak nem tudom hogyan keressek rá az elektronikus piacokon.

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák