Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Aryes #139450 üzenetére

    Nem értünk egyet. SEMMIT se töröljön a felhasználó engedélye nélkül, kivéve ha így van beállítva (az Avast Free-t hoztam fel példának az előbb de itt is jó példa azzal, hogy lehetőség van teljesen automatán hagyni tehát akár az is beállítható, hogy ne kérdezzen, ne karanténozzon hanem töröljön ez pl. egy a káros programokhoz egyáltalán nem értő családtagnál lehet hasznos persze ilyenkor majd jön a telefon de egy távsegítő alkalmazással megoldható ha valami nagyon fontos)
    De visszakanyarodva legyen egy opció arra, hogy én TELJES kontrollt akarok a gép felett és ebből fakadóan ne töröljön semmit sőt jobb esetben még karanténozni se karanténozzon automatikusan hanem az említett időablakban KÉRDEZZEN, és ha itt nem avatkozok be ezen időablak alatt akkor karanténozzon de nyilván ekkor se töröljön.

    Ezek "hót" egyszerű dolgok lennének, sőt az sem lenne gond ha ezt valami al,al menüben lehetne engedélyezni (pont a tudatlan felhasználók tömegeinek a védelmében) de mivel én nem ilyen vagyok engedtessék meg nekem, hogy nagyobb kontrollt kapjak.

Új hozzászólás Aktív témák