Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz forceberg #31273 üzenetére

    Nekem K5 Premium volt először, de többért el tudtam adni mint vettem, és már már túl erős volt. Évi 2 alkalommal lemosom a térköveket, de a fő mestersége nyilván az állandó autó mosás volt. Amit vettem helyette fél áron az most egy K4 Full control. Nem bántam meg, de ez alá nem mennék, ez a tökéletes nekem. Ismerősömnek van K7 egyszer volt garba 4 év alatt, erősebb, de ennek autónál hasznát nem veszed.

    Igazából nem kell hogy CAR legyen ha van olcsóbb, próbáltam már és nem sokat érnek amiket adnak hozzá autós kiegészítő néven. Igazából csak az alap gép kell egy állítható gyári fejjel. Pl a HOME-hoz adnak térkő mosó fejet kb semmit sem ér, azt is próbáltam, a spirálos gyári fej ezerszer jobb volt ahhoz is.

    Így azt mondom a legolcsóbbat vedd, nem kell hogy külön neve legyen, Nekem ez van most már lassan 2 éve, semmi baja, teszi a dolgát, illetve a 2 gyári fej ami a képen van a legjobb mindenre, ismerős is a legnagyobb K7 szettet vette, kb semmit nem használ csak az említett kettőt, a többi nagy részét ki sem próbálta. A magasnyomású slag ami kérdéses, mert lehet hozzá dob, amire feltekered pl K7, egy műanyag kar amire te rakosgatod fel pl K4, vagy semmi. pl K2 egyes variánsai.

    Megértem a felettem szólókat, mert nyilván komolyabb és fém a pumpa, erősebb, masszívabb jobb a K7 /nagyobb és nehezebb is ami viszont hátrány/ de szerintem autó mosáshoz felesleges.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák