Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Múltkor lehet említettem hogy az új kocsim tetején illetve küszöbnél voltak fekete ragasztómaradványok. Illetve néhol fehér színű is volt, ami durvábbnak nézett ki, mert a körmöm sokkal jobban beleakadt mint a fekete ragasztómaradványba. Voltam ma Tamásnál (Herti) kisegített mikroszálas terén, és van egy ragasztóeltávolító szere -> Avery Adhesive Remover <- ráfújt a tetőre 3-4-et és pillanatok alatt lehozta a fekete illetve ezt a fehér durvább ragasztó maradványokat is. Nagyon jóféle szer!
    Csak sajnos nem éppen olcsó, kis kiszerelés nincsen így felejtős nekem. De mondta hogy szintetikus hígítót vagy lakkbenzint nyugodtan használhatok ha még találok a fényezésen, mert már sötét volt sajnos.

    A kérdésem az lenne hogy ezt utána kell valamivel semlegesíteni? Tehát ha letörlöm az adott ragacs maradványt, utána gyorsan valamivel mossam le a hígítót vagy lakkbenzint? Néztem hogy van a Nanolex-nek is pl. de az sem olcsó, az is 6-7k környéke, hiába vannak közel de annyit azért nem ér meg. :N

    :R

    Ja és ilyen ragacsok voltak rajta, a fehéret sajnos nem tudtam lefotózni. A képet nyissátok meg, nagyba jobban lehet látni a fekete foltokat.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák