Új hozzászólás Aktív témák

  • belinho

    senior tag

    válasz sinya85 #16198 üzenetére

    Egyet kell értsek sinya85-tel, nálam is ez a helyzet az e8500+6850 páros mindenre elég, váltani akartam én is 4magra, de egyelőre nem látom értelmét.
    A battlefield 3 kiválóan fut full hd-ban, a Rage az meg minden maxon nem esik 60fps alá, tudom hihetetlen de ez van. A Dirt 3 volt aminél éreztem hogy kevés, de azért 30fps alá ritkán esett.

    Hiába van 4mag,ha nem tudja rendesen kihasználni a game és csak kettőt terhel rendesen a játék alatt. A magas órajel+a nagy cache sokat hoz a konyhára még mindig.
    Azt sem szabad elfelejteni, hogy a játék fejlesztők sem öngyilkosok, minek csináljanak olyan játékot, amit majd nem tudnak eladni, mivel az átlag user gépe kevés hozzá, így is elég rossz a helyzet az illegális letöltések miatt.
    Próbálnak állandóan optimalizálni,javítgatni,patch, az AMD sem váletlenül adja ki azt a rengeteg beta meg preview drivert.
    Itt volt például a Crysis 2 esete, amiből előbb kiadták a gyengébb verziót, mert így akinek "gyengébb" gépe volt annak is jól ment a játék.
    Aztán kiadták a directx 11-es verziót, ami a jóval erősebb gépeket is megfektette. Mi lett volna ha rögtön ezzel adják ki, hát jelentős bevételkiesés!
    A steam-en felmérések szerint a játékosok jelentős hányadának kétmagos gépe van 9800gt szintű kártyával, szóval nem hülyék a fejlesztők sem.
    Full Hd meg vga limites beállítások esetén meg tehetsz alá akármilyen processzort akkor is közel azonos eredményeket fogsz kapni.

Új hozzászólás Aktív témák