Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz csacsi77 #75328 üzenetére

    A legtöbb lejátszó képes valamilyen hálózati megosztást kezelni, Infuse, MrMC, VLC, Plex, Emby, DS Video (Synology), FE File Explorer és még néhány. Infuse, MrMC szinte bármilyen protokollt kezel, megosztod a géped tartalmát mondjuk SMB-n és az Apple TV-n SMB megosztást keresve azokat "felcsatolod", NFS-nél is ez a helyzet. Plex, Emyb esetében a gépre kell telepíteni a szervert, beállítod és az Apple TV-n Infuse-zal, MrMC-vel mindegyiket látja és tud csatlakozni, vagy használod a megfelelő klienst, Plex, Emby. Youtube-on elég sok videót találsz, hogy mit és hogyan állíts be. Illetve van Apple TV topik, sok hasznos információt olvashatsz, vagy kérdezhetsz.

    #75329 kagzer
    nagy méretű anyagnál a tekerés lefagy mind. De úgy, hogy ki kellet lőni. - az helyi, egyedi probléma, nálam semmi nem fagy le, megfelelő sebességű a kapcsolat, a 400Mbps tesztanyagom sem okoz gondot, simán bele lehet tekerni. Filmeknél meg semmi nem fagy le.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák