Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz TCr #59916 üzenetére

    kicsit felcsigázott a Zidoo X9S + ZDMC external player (wrapper?) lejátszási mód. - engem lelombozott Himedián, borzasztóan zavaró és mást sem látsz ebben az esetben mindhogy ZDMC-ből elindít egy külső lejátszót majd ha vége akkor vissza ZDMC-be, zavaró plusz, sorozatoknál általában több részt nézek, na ez nagy feladat volt ebben a felállásban, csak erőltetetten tudtam leállítani. Azért van így, mert a fejlesztők b@sznak normális médiatárat összehozni ezért a ZDMC-re bizzák ezt a feladatot amit már ugye Kodiban megcsináltak majd átküldik a lejátszást a saját lejátszójukra. Himediánál is de Zidoonál is inkább a saját lejátszójukat kéne megcsinálni normálisan vagy ha nem akkor a ZDMC-be implementálni a saját fejlesztéseiket és akkor nem kéne wrapper, szerintem így hülyeség. A Zidoo-k képe nem jobb a LE boxod képénél a saját lejátszóra értendő, ZDMC azért gyengébb, mert nem foglalkoztak vele.
    Jelen pillanatban úgy vagyok, hogy nálam az Apple TV 4/4K referencia értékű tudásban és képminőségben egyaránt és nem csak ezen az árszinten.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák