Új hozzászólás Aktív témák

  • silver87

    tag

    Sziasztok!

    Másik topicból zavartak át ide:

    A felvetett kérdésem a következő:

    "Sziasztok!
    Gondolkodok egy egreat r6s-ben, mert árkategóriában ez a legolcsóbb a nativ 3d bd iso megjelenítésben és hát mindent megeszik. Ami érdekes számomra, hogy jelenleg pc-ről nézek mindent 2d tartalomhoz xbmc, 3d-hez power dvd. Ezt szeretném leváltani egy egyszerű kis eszközzel, de nem tudom megéri e a pénzt, tekintve, hogy az xbmc-ben szinte korlátlan a felhasználói kezelés. Automatikus feliratbetöltés, iphonerol távirányitva 2 másodperc alatt betöltöm a filmet+feliratot tölt automatikusan és így tovább, jah és a millió szebbnél szebb skin-ről nem is beszélve. Az egyetlen baj, hogy a pc nem célhardver és hát sokat fogyaszt.
    Az eredeti konklúzióm az lenne, hogy vennék egy olcsó egyszerű de nativ 3d iso-t lejátszó eszközt, ami android alapú (pl egreat r6s), rootolom és felteszem rá az xbmc-t. De sehol nem olvasom, hogy más ezt megcsinálta volna, tehát lehet nincs is rá megoldás. Ekkor a lejátszó beépített lejátszója lenne a 3d-hez az xbmc a 2d-hez.
    Amire most szükségem lenne, hogy aki gyakran használ különféle mediaplayereket megírhatná, hogy melyeknél és miként tudom ugyanezt fícsört elérni. Tehát ne legyen ocsmány a skin vagy ha az is akkor lehessen változtatni rajta, feliratot töltse netről, neadjisten ios és android vezérelhetősége legyen.
    Köszi előre is."

    Mielőtt szóbajön a popi meg med8er, jelezném, hogy össz vissz 30rugóm van a témára.

Új hozzászólás Aktív témák