Új hozzászólás Aktív témák

  • honlaca

    csendes tag

    válasz Joshi #35749 üzenetére

    Pont erre gondoltam én is. Ezzel elveszne az, hogy elindítom a Jukeboxot és azt játszom le, amit akarok, mindenféle keresgetés nélkül. Van egyébként valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? A Popi A-410 kezel mondjuk egy ilyet:

    http://ipon.hu/webshop/product/fantec_mr_35du3/587204

    Olyan márkákat találtam, hogy Fantec, Startech, Raidsonic, Sharkoon. Ezek közül melyiket érdemes megvenni (vagy mást)? Bár azért ez sem egy olcsó megoldás, de elég kulturáltan nézne ki egy ilyesmi ház a Popi mellett.

    +: Jelenleg egy 3TB-s WD RED telik, és nem lassan, és nem tartok meg mindent, csak amit szeretek és szerintem újra nézhető. Mivel vagy BDISO vagy BD50 vagy BD Remux marad meg, így telik azért elég gyorsan, és akkor még nem említettük a zenéket (csak flac), képeket (2-4 MB/db). Azért úgy számolom, hogy a gyűjteménynek elég lesz 2-3 vinyó, amilyen filmek meg manapság vannak, abból nem fog gyorsan mellé nőni egy újabb...
    Egy 4 tárhelyes NAS azért duplája egy 4 tárhelyes külső háznak, ami már magában sem olcsó, de ha nem kell nekem a NAS, akkor meg minek vegyem? És ha jól tudom, nem kell mennie az összes vinyónak, max. amíg kiválasztom a filmet, aztán elég az, amelyikről lejátszom, a többit meg kikapcsolom. Jól gondolom?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák