Új hozzászólás Aktív témák

  • gabrielarky

    tag

    Jóestét Mindenkinek!

    A szituáció a következő:

    1. Van egy PC-m amin kb. másfél terra film van, de már nem tudok mit törölni belőle így viszont újakat nem tudok leszedni.

    2. Van egy Samsung okostévém. WiFI-n keresztül (2 féle routerrel is próbáltam, hülyére variálva a csatornákat és egyéb beállításokat) nem tudok FullHD filmet nézni, még "N"-es routerrel is 20/40mhz, bármelyik channelen sokszor megáll a film tölteni, idővel megszakad a kapcsolat, távolság a router és a tévé között 5 méter, fal vékony, a jelerősség mégis 2 pálcika az 5ből. (csatorna ütközés sincs a szomszédokával, sebesség egyik pillanatban 60 MBiT, másikban 11, nem csodaa ha szakad a film.

    3. Úgy döntöttem, hogy veszek valami igazán combos kütyüt a gép mellé, bele egy 4 terrás winyót, aztán hadd szóljon. Mede8er MED1000X3D készülékről lenne szó (Ufo :) )

    [link]

    Állítólag torrentezni is tud (Transmission nevű beépített programja van) de arra nemjó, hogy az asztali gép helyett használjam, mert állítólag "lassú" és "kevés szálat tud". Vegyek inkább NAS-t.

    Tehát a célom az lenne, hogy a filmeket a géptől külön tároljam és ne kelljen a gépnek menni (jóval több áramot eszik ugyebár...) és a kütyü bármit elvigyen full HDben, röccenésmentesen (leginkább .MKV) nem feltétel hogy a legolcsóbb legyen.

    NAS témában Synology-ról hallottam, hogy az állítólag jó, viszont azt is, hogy ezek a NAS-ok nem túl felhasználóbarátak egy ilyen "UFO"-hoz, vagy Dune hez vagy WD Popcornhoz képest.

    Köszönöm előre is a segítségeteket!

    [ Szerkesztve ]

    SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/

Új hozzászólás Aktív témák