Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    válasz HDmaniac #24928 üzenetére

    Hali.
    A tesomnak mai napig nincs bankszamlaja, soha nem is volt, es nem is akar! Azt mondta, hogy "mi a francert fizessek erte amikor ugysincs rajta penz?"
    Emlekszem, hogy munkatarsaimnak mar a 90-es evek vegen az volt a szokasuk, hogy fizetes napon kivettek az osszes penzuket a bankbol azonnal, mert havonta egyetlen penzfelvetel volt ingyenes, a havi fizetesuk meg mindig elfogyott honap vegere, megtakaritasuk nem volt, a bankszamla meg ott allt nulla egyenleggel egesz honapban a kovetkezo fizetesig, es fizettek erte a havidijat.
    Akkoriban senkinek nem tetszett, hogy rajuk eroltettek a bankszamlat, mert semmi szukseguk nem volt bankszamlara, es csak egy felesleges plusz kiadas volt havonta.

    Akinek nincs jelentosebb megtakaritasa, annak abszolut felesleges plusz koltseg bankszamlat tartani, amit raeoltetnek mindenkire, es sajnos mar a koztudatba is az van beepulve, hogy "nem lehet elni bankszamla nelkul".

    Hogyne lehetne mar?

    Nekem sem volt bankszamlam 2004-ig, barmennyire probalta a munkahelyem eroltetni, es egyaltalan nem ereztem hianyat. Akkor nyitottam amikor mar szuksegem volt ra.

Új hozzászólás Aktív témák