Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz Egon #22030 üzenetére

    És arra nem gondoltál, hogy a két lejátszó hardveres körítésében kellene keresni ott a hibát?

    Lehet ugyan az a SoC, de más a hardveres felépítés, és más szoftver, ami szintén tudja befolyásolni a hálózati sebességeket (nem is kicsit).

    "Érdekes módon" nekem megy az én vezetékes hálózatomon NAS-ról is a BD50. (TP-Link 1043 ND router, CAT5e kábelek, Dune HD-TV301 és Synology DS213-as NAS.)

    Az általad említett 35 és 50 Mbit-es csúcsok MB/s-ben kifejezve: kb. 4,5 és 6,4. Ezeket a sebességeket egy jobb gigabites router bőven teljesíti. Egy jobb 100 Mbit-es épp, hogy eléri, de nem lehetetlen. Adott eszköztől függ.

    Amit írtam értékeket, azok - ismétlem - átlagos értékek. Átfogalmazhatom, kiegészíthetem a végét, de tájékoztató jelleggel írtam le. Az, hogy az átlagos bitrátás átvitelhez jóval kisebb sebesség is elég lenne, az lehet megtévesztő, de ha valaki kicsit utána jár, mint te is és a haverod is, akkor rájön, hogy mi az a szint, amit az otthoni hálózatnak tudnia kell az akadásmentes lejátszáshoz.

    Ha egy ajánlást akarnék ehhez megfogalmazni, akkor úgy írnám le, hogy olyan hálózaton nem lesz gond a lejátszással, ahol minimum 10MB/s-et tud a hálózat átvinni mindig, minden körülmények között. :))

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák