Új hozzászólás Aktív témák

  • buvartacsko

    addikt

    válasz lmno #55883 üzenetére

    ilyeneket nem jó ha mondasz, mert ha nem akarsz custom csengőhangot az biztosan azért van, mert:

    a) nem tudod megcsinálni
    b) hülye vagy
    c) nem lehet megcsinálni olyan egyszerűen mint droidon
    d) valahogy csak ki kell tűnnöd a tömegből az apple csengőhangokkal

    :D

    tapasztalataim szerint ezek szoktak reakciónak jönni.

    nekem régebbi nokiáimon próba erejéig voltak fent custom csengőhangok de rájöttem, hogy ennél gagyibb dolog nincs is. (számomra) minden telefonon a gyári csipogást használtam, de mióta van Watchom mindig full némítva van a telefonom.

    pont olyan mint a valamelyik nap feljött AirPods téma az iPhone topicban, (ott is sznob elvakult fannak számít az azok szemében akik mindezt a 300 ezer forintos Apple telefonjukon írták meg) hiszen valahogy meg kell magyarázni, hogy miért dobtunk ki 60 ezret az ablakon arra a szarra. az elfogadhatatlan hogy működik királyul és még jó is és bevált. jönnek az emberek akik nem használták soha, 0 tapasztalattal és elmondják hogy szar a termék, és csak próbálod valahogy igazolni, hogy miért adtál ki 60 ezer forintot. hiszen tuti nem jó, tuti szar, lehetetlen hogy tényleg elégedett vagy. kamu!!444

    azt gondolom hogy az apple-nek van egy filozófiája és az valakinek vagy bejön vagy nem, nekem nagyrészt 95%-ban bejön, utálom a kábeleket, imádom a minimalista egyszerűen működő dolgokat, amik ennek ellenére képesek rengeteg mindenre ha akarjuk, de a mindennapi használatban egyszerű és működik. ebbe jelen esetben beletartozik szerintem ez a csengőhang állítás is. egyszerűen nem érdekel és nem is vágyok rá, leszarom hogy mi a csengőhangom. egyszer beállítok egy alapértelmezetten rendelkezésre állót ami tetszik és ezzel én többet nem vagyok hajlandó foglalkozni mert leszarom.

    na most mi ezért elvakult hülye fanoknak számítunk.

    ha valakinek mondjuk a droidos teljes szabadságon és nyíltságon alapuló filozófiája jön be akkor ő viszont kitüntetést érdemel (mert eladja az összes adatát a googlenek :U) ő egyből Einstein leszármazottja aki instant Nobel díjat érdemel.

    én elfogadom ha valakinek fontos hogy mindennap más téma, más ikonkészlet és más csengőhang kell, csinálja, vegyen droidot, az én életem ettől nem lesz rosszabb, mert szerencsére van egy cég aki kiszolgálja az én igényeimet is (apple)

    de ha valaki vesz egy iPhonet, az utána ne rinyáljon már az iTunes-on, a csengőhangokon, a BT fileküldés hiányán, azon hogy nem tud 3 FTP szervert indítani a buszon és stb.. ha ilyen igényei vannak valakinek vegyen Androidos készüléket mert neki az való.

    különbözőek vagyunk, valaki leopárd mintás cuccokban járkál arany nyakláncal, van aki megvett 20 fekete pólót és abban jár mindig / mindig fekete cuccokban. van aki agyon optikai tuningolja a kocsiját és egy csicsa lesz az eredmény, van aki pedig olyat vesz ami gyárilag is bejön neki, és úgy használja.

    nem értem miért nem lehet ezt elfogadni, és lehülyézni a másikat. elfogadom ha valakinek más a véleménye, használjon másik rendszert/másik eszközt, de ne legyen már a másik egyből egy alávaló hülye seggfej mert ő elégedett az Apple által nyújtott dolgokkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák