- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz brumi1024 #18087 üzenetére
Én amiket próbáltam Sony TV-t+BluRay lejátszót, nem támogatták az exFAT-ot, illetve pl routerek kb egyike sem kezeli, bár igaz, h ott nem is kell, mert úgyis megosztod a tartalmát helyi hálón
trisztan94: a kódolás az meg a másik, szívtam már elég sokat, amikor ékezetes betűket kellett volna konvertálni ékezet nélkülivé + az office fájlokban is csomószor elrontja az ékezetes karaktereket, illetve speciálisabb felsorolásjeleket a kódolásbeli különbség[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 2021 14" M1 PRO 16GB 512GB - M1 Pro 16GB 512GB garanciával hibátlan
- MacBook Pro 15" Retina 2017 i7-7820HQ 2.90G 16GB/500G Radeon PRO 560/4, ÚJ AKKU Garanciával, 27%ÁFÁS
- Apple Macbook Air M1 2020 13" 8GB/256GB, akku: 97% + Magic Mouse 2
- Beszámítás! Apple MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256GB notebook - M1 8GB 256GB garanciával hibátlan
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest