Új hozzászólás Aktív témák

  • blscrn

    tag

    válasz Mr. Y #113689 üzenetére

    DisplayLinkhez egy kis plusz infó, hogy a Screen Recording permission-t is meg kell neki adni, emiatt a lock screenen a "Your screen is being observed" felirat fog megjelenni. Erre csak a driver működése miatt van szükség. (elvileg..., engem ez személy szerint nagyon zavart, többek között ezért is váltottam inkább 1 széles monitorra)

    A DisplayLink tömörített képet küld a hozzá kötött monitorra, ami azért észrevehető. Kérdés, hogy mire szeretnéd használni, nekem pl. görgetéskor is látszódott ez.

    Egy ideig én is használtam ilyet (Dell D6000s), majd 120 Hz-es ultrawide monitorra váltottam inkább. Amíg nem érkezett meg az USB-C - DisplayPort kábel, ezzel próbáltam ki a monitort. Nekem így csak 60 Hz-et lehetett beállítani max. frissítésként, szóval elképzelhető, hogy nálad is csak 60 Hz-ig menne a 75 Hz-es monitornál, de ez csak tipp. Lehet, hogy érdemes lenne a 75 Hz-eset az adott eszközre kötni, a DisplayLinken pedig menne a másik, de lehet ott is gond lenne a dinamikus frissítéssel.

    Egyébként a saját, M1 Pro gépemmel a DisplayLink-re kötött kijelző feltelepített driver nélkül is működött, csak mindig újra kellett indítani hozzá a dockot. (a DisplayLink egy másik, sima M1-es eszközhöz kellett)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák