Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    Lassan már "megbánom", hogy elkezdtem venni/olvasni a Dance in the Vampire Bund mangát. Még csak az 1. Omnibusnál járok és nemrég kezdtem a Volume 2-be bele, de már annyira felülmúlja nálam az animet, hogy erre nem számítottam.

    A manga előtt tetszett nagyon az anime, de most, hogy már tudom, hogy a SHAFT miket vágott ki és miket módosított, már majdnem irritál, elkezdtem nézni a sorozatot, de most a 4. résznél pihennem kell már :W
    Nem tudom miért lett ennyire kiherélve a sorozat, nem tudom mit képzeltek. 24-26 részhez elegendő történetet akartak belesűríteni 12-be, aztán mintha rájöttek volna, hogy ez nem fog menni és sok (köztük sok nagyon jó) jelenetet kivágtak és még a storyt is módosították sok ponton. Legjobb példa az 1.rész, totál az anime részére összedobott rész, nyoma sincs a mangában ilyen kezdésnek.

    Meg sikerült már az elején kivágniuk az egyik legjobb jelenetet, Akira és Alphonse első találkozását ...
    Amikor Akira Mina keresése közben betéved egy bárba tele náci vámpírokkal, akik orosz ruletben egymás fejét lövik szét szórakozásból.

    Viszont még így is hiába vágdosták szét a storyt, még a saját módosításukban is maradtak kimaradt jelenetek, amiket az egymás után következő részeket összekötő mini-epizódokként mellékeltek BD/DVD kiadásokon (és amiket ráadásul nem is animáltak, csak manga stílusú állóképeken mozgatják a kamerát, miközben megy a szinkron...)

    Csinálhatnának egy rebootot belőle, a manga elég sikeres ...

Új hozzászólás Aktív témák