Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz WhiteWalker #37955 üzenetére

    Az a lényeg hogy nincs titkosítva úgyhogy nem azzal lesz a baja.

    Akkor mostmár csak az van hátra, hogy szedünk logot - itt is (:

    Legközelebb ha flash-elsz valamit akkor még mielőtt restartolnál:
    - Menu -> More -> Copy Log to SD > bemásolja a belső tár Fox könyvtárába (/sdcard/Fox)
    - Vagy használsz egy file manager-t (az OrangeFox sajátját vagy az AROMA-t) és a /tmp/recovery.log-ot átmásolod a belső tárra vagy microSD kártyára. (Akár adb pull-al is kiszedheted, recovery alatt megy az adb: adb pull /tmp/recovery.log)

    AROMA-val azért lenne talán jó, mert szerintem nincs is ott igazi gond és ez csak egy kis glitch a Mátrixban.. úgyhogy ha leszeded az AROMA FM ZIP-et és OrangeFox-ban flash-eled (tehát csak egyszer elindítod az AROMA FM-et azták kilépsz) akkor majd'minden része triggerelve lesz egy installálásnak de mégse lesz installálva semmi - és valószínűleg lesz használható log.

    (PS: az AROMA FM egy install menüből flash-elhető ZIP ami igazából nem installál semmit hanem így indít el egy nagyon kis fain recovery-ben futtatható file manager-t. Viszont így, hogy "installálni" kell így le fognak futni a funkciók amik ilyenkor lefutnak és lesz log miután kiléptél az AROMAból, akkor már lesz log, akkor vagy az első vagy a második módszerrel összeszeded a logot majd felteszed pastebin.com-ra vagy hastebin.com-ra vagy megosztod velem (vala|bár)hogy.)

Új hozzászólás Aktív témák