Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    Lenne néhány kérdésem az urakhoz, megpróbálom összeszedni.
    Nézegetek valami izmosabb telefont, és kicsit elakadtam. A Huawei Honor6, a Nubia Z7 max és a THL 5000 is fókuszba került. Egyrészt fontos lenne számomra az egyéb ismert dolgok mellett, hogy viszonylag jól szóljon fülhallgatóval. A T5000-nél is és a Hisiliconnál is olvastam, hogy az átlagosnál jobb hangprocesszor van benne.
    Egyfelől érdekelne hogy ilyen irányú tapasztalata van-e valakinek. Aztán az sem világos számomra, hogy ez a Kirin 920-as soc mennyire általános, mekkora közösség áll mögötte, és úgy általában a mókolása (rom csere, recovery telepítése stb) mennyire más a megszokott MTK-s vonaltól? És a harmadik, hogy a snapdragonok fogyasztása milyen? (Ezt meg a Nubia miatt kérdezem).
    Legegyenesebb megoldásnak a T5000 tűnik, azt is néztem ki először, de A WIFI- és a GPS képességeit illetően kicsit bizonytalan vagyok. Láttam hogy volt aki rendelt Honor6-ot, illetve a T5000-es kommenteket is olvastam azoktól akik vettek. Tudom hogy nyers erőben gyengébb mint a másik kettő, de az gigant aksi miatt mindenképpen foglalkoztat.
    Egyszóval akinek van némi rálátása ezekre, segíthetne kicsit eligazodni! :U

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák