Új hozzászólás Aktív témák

  • Vvarpi

    tag

    "Na igen... de ugye a cikkek mindig arról szólnak, hogy a Xiaomi az olcsó árával és nagyszerű minőségével tarol.
    Hát lehet hogy Kínában olcsó, meg ugye ott szerviz is van, de itthonra nem vennék ilyen drága telefont úgy, hogy nulla a szerviz háttere. Mert a küldd vissza ha elromlik, aztán hónapokig semmi, az kutyafüle.

    Én kivárnám a Lenovo-t. Jönniük kell, ha már ígérték, hogy év végére hivatalosan is megjelennek az országban."

    Mivel rendszeresen előkerül ez a Lenovo hivatalosan is nyitni fog Európában, Magyarországon téma szeretnék néhány tévhitet eloszlatni.
    1.Nem fog tudni senki Kínai áron full garis készüléket venni, ugye ott a vám az áfa és hát azért valami haszna a kereskedőnek is kell legyen. Élő példa az amazon saját márkás készülékcsaládja, ami Amerikában 100$ az itt szerencsés esetben 100€ feltéve,hogy meg tudod venni.
    2.A Kínából vásárolt telefont nem vagy csak irreálisan magas áron fogják javítani(de inkább simán elhajtanak), erre élő példa a már hazánkban is létező Zte képviselet. És ugye nincs rá világgarancia sem. Még a nagy márkáknál is ritka, hogy akár az Ausztriában vásárolt márkás készüléket garanciában javítanák, cseréről meg pláne ne álmodjon az ember.
    Szóval szerintem senki ne várjon csodát attól, hogy majd lesz itthon lenovo képviselet, mert nem fog tudni versenyezni a Kínából való rendeléssel, persze lesz akinek a biztonság a gari és a kényelem megéri a plusz pénzt.

    Mindenesetre én a következő kütyümet is Kínából fogom rendelni.

    És ne felejtsétek: Ami nem Kínai az hamisítvány.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák