Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz Ájvé #37769 üzenetére

    Amennyiben a négy magosokhoz hasonlítod, akkor igazad van. De ha mondjuk egy Jiayu G2-vel veted össze, akkor már más a kép. Érdemes a helyi értékén kezelni ezt a telefont. Nem mindenki olyan, mint mi, hogy a számadatokra gerjed.
    Ez a telefon olyan ár/érték arányú, mint pl a Lenovo A820.
    Lehet mondani, hogy ennek kicsi az akkuja, de mellette egy baromi takarékos A5-ös proci van. Lehet mondani, hogy semmire sem jó az Adreno 203-as, de az olyan ember, mint pl én, semmire nem használja ki az 544-es erejét (mégis ilyen telefont használok, mert a számok bűvöletében élek).

    Viszont olcsó, ismert név, a telefon szélessége csak 65mm (a méltán népszerű Thl w100 olyan széles, mint egy 5"-es iOcean X7, pedig annak majdnem 25%-kal nagyobb a kijelzőfelülete), a kis fogyasztás mellé a kis kijelzőfelbontás miatt nincs akkora számítási igény, mint egy HD telefon esetében (aminél ennek a pixelszámának a 225%-ával kell megbirkózni), így az akku sem olyan harmatos, mint ahogy a számadatok mutatnák, ráadásul a ZTE nem kezd el kamu adatokat ráírni, mint egyesek. A GPS is többségében stabilabb, gyorsabb egy Qualcomm prociban játszadozás, állítgatás nélkül.

    Nem azt mondom, hogy ez a telefon ugyanolyan jó, mint egy w100, A820, hanem azt, hogy bőven megvan a maga helye a palettán, ha nem csak a saját fejünkkel gondolkodunk, hanem egy mezei felhasználó igényeivel is.
    (Mondom mindezt úgy, hogy per pill két olyan telefon is van nálam, amiben 2GB RAM van, de a másik négyben is 1GB RAM tanyázik)

    MOD
    Este van, gyűlnek az elgépelések. Remélem, most már nem maradt benne...

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák