Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz fateless #33678 üzenetére

    Nem, csak azért sem fogom felvenni a stílusodat. De csak gratulálni tudok hozzá, tényleg.

    Védd meg a telefon becsületét, aminél nem tudták (nem akarták) megoldani, hogy jobb és bal oldalon alul legyen a gomb, ahol ki van hagyva a hely. Magyarázd meg mindenkinek, hogy ez így normális, és ez így jó, hogy néznél egy 16:9es filmet/sorozatot és alapesetben alul-felül ott van egy fekete csík (mert ez már nem 16:9), valamint a gomboknak is a 60 pixele az egyik szélén.

    A Zopo 950+ és a THL W7S 1:1ben ugyanaz a vas (talán még a gyártósor is ugyanaz), szoftveresen a THL teljesen rendben van, hivatalosan támogatott, és jönnek hozzá az updatek, kirívó hibát sehol se olvastam, amit ne javítottak volna azóta.
    Nincsen hozzá custom romok, de ha csak a G300ból indulok ki, aminél van 10+ custom rom, abból 1 használható, és az se teljesen, mert caller ID lagg van, akkor nem sajnálom ezt a fajta támogatottságot.

    Tudod, ebben az egészben az a legrosszabb, hogy abból, ahogy előadtad mindezt, látszik, hogy komolyan is gondoltad, aki pedig tudatlanabb, az nem megkérdezi, hanem mivel leírtad, ezt a "problémát" készpénznek veszi.

    Könyörgöm, mit adok el, meg hogy adok elő? És persze, hogy komolyan gondolom, adott 2 telefon, teljesen megegyeznek, ugyanaz a szoftver fut rajta, milliméterre pontosan ugyanakkorák, csak az egyiknek 60 pixellel kisebb a hasznos kijelző része, és van 2 vak folt a home gomb mellett matricáknak. Akkor perverzióból megvennéd a "szarabbat"?. Ezek tények, ha valaki annyira hülye, hogy ezeket ne fogja fel, hát sajnálom....

    Jössz a Nexussal, de én nem emlékszem, hogy akármelyik ilyen megoldást használó telefonnál lenne alul 2cm üres rész és egy FIZIKAI GOMB középen csak úgy viccből, de légyszi javíts ha tévedek, mert ez idióta és ormótlan megoldásnak tűnik, hogy csak a gombok elfoglalnak a szokásos 1 centi helyett 3 centit, ÉS még a kijelző méretét is csökkentik.

    Zopo 950+ volt az első kiszemelt telefon, honnan is veszed, hogy nekem nem tetszik (mint írtam, milliméterre pontosan ugyanúgy néznek ki)? De mivel kiderült, hogy VAN jobb nála, akkor mégis miért kéne 950+? Komolyan hülyének kell lennie ahhoz, hogy a kettő között a Zopo 950+-t vegye valaki, főleg mert jelentősen drágább is (+15%).

    De olyat leírni, hogy az "egyetlen jó tulajdonsága..." megdöbbentő, mivel ha egy picit is utánanéztél
    Gondolom nem olvastad el, csak ránéztél, és kitűnt pár szó, de becopyznám, hátha most sikerül elolvasni:
    Egyetlen jó tulajdonsága van a Zopo 950+nak a THL W7s-el szemben
    Mint írtam, többször is, a 2 telefon egy és ugyanaz, egyedül a gombok különböznek, és az a THL javára.
    De a matricából gondolom te rögtön egy halál komoly dologra gondoltál, és még véletlenül se egy viccnek szánt dologra. Mert nálad bevett szokás, hogy telefonodra kis rózsaszín pillangókat ragasztasz ahol csak van hely, így viszont a Zopo 950+ a te telefonod.

    (#33679) Švejk
    Most már én kérlek, hogy vegyed meg a Zopo 950+, tök megéri, legjobb, nincs is jobb, szuper ahogy van, szép jó támogatott, meg van rá CWM is, ami ugye szinte mindenre van, de ez hivatalos! :)

Új hozzászólás Aktív témák