- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Autós kamerák
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
Tudom,már sokaknak van,és elégedettek,de pár szót szólnék én is a W8-ról:
-ügyintézés,szállítás,csomagolás rendben volt (minideal,május 9-én postázták,17-én megérkezett,vámot nem kellett rá fizetnem)
-tartozékokat illetően pirospont (ugye két akku,fólia,plusz hátlap+bőr előlap,ami nem volt a leírásban,töltőfej megfelelő)
-összeszerelési minőség hibátlan,engem meglepett,hogy ennyiért ilyet tudnak.
-kijelző hibátlan
-szenzorok,stb megfelelően működnekA sebességre,szoftverre nincs panaszom,szóval nagyon elégedett vagyok eddig,remélem így is marad sokáig
Ja,és tegnap este,egy harmadik gépen,sikerült rootolni
Recovery is működik,igaz gombnyomásra nem,csak uncle toolsból indítva tudtam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Pant* rant
- Nagyrobogósok baráti topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest