Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz racerx #119840 üzenetére

    Számítógépet használ Édesapád?

    Olyat vegyél amit esetleg távolról is tudsz navigálni telefonon át, ha nem együtt laktok. Mert úgyis az lesz, hogy édes fiam most mit csináljak? És ha nem tudsz látatlanban segíteni, az kudarcélmény lesz neki.
    Egyébként a kezébe kell adni a telefonodat, hagy nyomkodja és ismerkedjen vele. Kiderül hamar, hogy van-e affinitása hozzá. A lényeg, hogy nem mutogatni kell neki, hanem a kezébe adni, hogy ő bénázzon vele. Csak úgy tanulja meg.
    Az én Apám annyira be van oltva az ilyen kütyük ellen, hogy már 30 évvel ezelőtt is nekem kellett beállítani a kétgombos kvarcóráját, mert azt sem értette. Pedig akkor fiatalabb volt mint most én... Aztán egyszer elvesztette a 10+ éves szürkekijelzős Nokiáját és a boltban "ingyen" hozzávágtak egy Lumiát. Annyit ért hozzá, hogy felveszi, beszél, lerakja. De ha hívni kell valakit, akkor végiggörgeti az összes nevet, hogy megtalálja legalul Zsákos Frodót. :) És azt hiszem, hogy van egy külön jegyzetfüzete a legalapvetőbb funkciókhoz. :) De a fényképezés már bőven meghaladja a tudományát...

Új hozzászólás Aktív témák