Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz hokuszpk #3266 üzenetére

    Remélem, csak viccnek szántad, mert nem kell a flame! ;) Bármennyire is jó a Ryzen ár/érték aránya, azért az minimum érdekes, hogy két generációnál, két eltérő gyártótól származó lapnál is sikerült belefutni olyan hibába, ami arcpirító. Stabilitásban van még mit tanulni a konkurenciától, és ez sajnos tény. A mérleg másik serpenyőjében olyan 130-140 darab Intel asztali konfig van, amelyek ilyen "beállítod'oszt elfelejted" szintjén vannak a hardver tekintetében. Ez azért még elég távol van a Ryzen ökoszisztémától, bár tisztában vagyok vele, hogy ez sokkal inkább az alaplap gyártók felelőssége, mintsem az AMD-é.

    És még egyszer, nem kell a flame, nem véletlen vagyok itt, és nem véletlen vettem a problémák ellenére is ismét Ryzen-t. Mindössze, az igazsághoz az is hozzátartozik, amit leírtam.

    HWinfo-val eddig még nem volt pumpa megállás, de majd kiderül néhány nap múlva. Mindenesetre, bekészítettem egy molex >> 3 pin csatlakozót is, most már a végére járok, hogy mi okozta ezt a három hét szopást, addig nincs RMA és lapcsere sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák