Új hozzászólás Aktív témák

  • varmi2

    nagyúr

    válasz Dareiosss #26962 üzenetére

    A chipekben nincs egy futás időt néző, és bizonyos óraszám után hibát generáló komponens. Mint írtam, nem a chippek halnak meg, hanem a bga tokozás miatt alkalmazott ón golyok repednek, és porladnak el, amik ezután zárlatot okoznak. És ez nem a hőfoknak a számlájára írandó, hanem a höngadozáséra.
    Ha maradt volna az olmos forrsztás, akkor senkinem nem lenne ezzel semmi gondja, az teljesen máshogy viselkedik, nem válik rideggé. De a gyártóknak ki kellett találni valamit, amivel a termékük egy idő után használhatatlan lesz, anélkül, hogy fizikailag beépítsenek valami hiba generátort. És a környezetvédelem álcája alá bújva, bevezzétk az ólommentes forrasztást.
    Nem véletlen, hogy az orovos, repülű, űr iparban továbbra is az olmos forrasztást alkalmazzák.

    Itt a forumon felbukkanó bányász kártyákkal általában az a baj, hogy fenn maradt a módosított bios. Ami semmi más gondot nem okoz, csak nem fogadja el a driver. Innentől két út van a vásárlónak. Egyszerübb út, van egy exe amit le kell futtatni, minden driver telepítés után, ezután már nincs gond. A másik út, vissza tenni a gyári biost, amit számos helyről le lehet tölteni. Persze szégyen az eladóktól, hogy nem mondják el, hogy bányászott a kártya, és nem kérdik meg, hogy maradjon a módosított bios, vagy tegye vissza az eredetit.

    Még egy adalék: egy rx 580 játék közben bekajálhat 130-150W is. Egy jól optimizált rigben bányászás közben 100-110W sem ér el a fogyasztás, de lehet csak 80W körül. Akkor kérdem, és mi terheli meg jobban a kártyákat???

    Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

Új hozzászólás Aktív témák