Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz FLx #34195 üzenetére

    valóban borul az egyensúly, nem ez a legjobb szög, de a rossz wb mégzavaróbb

    (#34222) Fandango általában tetszenek a képeid, főleg a különféle patternek és épületrészletek amiket észreveszel, de ez a legutóbbi két album amit linkeltél valóban nem túl jó. a színvilág is kicsit túl erős, finomítani kell még rajta de az idővel kialakul. a kiemelést és a háttér leválasztását én sem látom rajtuk, ilyen távolságból egy 35-ös kevés ahhoz (croppon is, ff-en meg nyilván hogy az :) ).

    (#34224) FLx azért ez így nem igaz, normális hangnemben (ahogy jelen esetben is) igenis érdemes megvitatni, több nézőpont és ízlés kérdése, elég jól le lehet vonni belőle a tanulságokat. plusz erre való a fórum.
    az meg megint más dolog amikor valaki "kritika" címszóval csupa buggyantságot kommentel, meg az is más amikor valaki "márpedig minden ismerősöm szerint király kép lett" válasszal reagál :)
    ellenben ha javítani szeretnél a "turistaképeiden" akkor érdemes iderakni, mert segít(het) a fejlődésben és utána már a turistaképeid is olyan turistaképek lesznek, amik tudatosak és igényesek, még akkor is ha mások számára érdektelen a téma ;)

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák