Új hozzászólás Aktív témák

  • *Ropi*

    félisten

    válasz hcl #29010 üzenetére

    Dolgoztam sajtós eseményeken is: ott a gyorsaság a legfontosabb, tehát időd sincsen pöszmögni a képekkel, mert még fel sem engedted az expógombot már várják az anyagot. :D

    Köszönöm, igyekeztem. :) Mondjuk azért benne volt a zabszem a fenekemben, hogy mit szólnak hozzá, mert még nem csináltam szinte teljes sorozatot ilyen jellegű utómunkával. :D Mondjuk Bencééknek Pécsen volt 3 héttel később a "második felvonás": a "még nagyobb nagy nap" az egyházi esketéssel és a lagzival. :) Abból a szempontból szerencsém volt idáig, hogy 99%-ban továbbajánlások útján találtak meg a párok, így olyan is előferdült már nem egyszer, hogy ők alakították hozzám a dátumukat (persze nem ez a jellemző: általában egy pár elsőnek az anyakönnyvezetőnél jelentkezik be, utána a helyszínnél és csak utána kezdenek el szolgáltatókat keresni a már fix dátumra). Ha előbb megvan a helyszín és utána kerül képbe a fotós, akkor már nem sokat tehet, csak abból építkezik, ami van. :) Egyébként tényleg jó észpörgető feladat megtalálni a "semmiben" azt a pontot, amit használni tudsz a képekhez. :D Pl. Zalaegerszeg közepén egy parkban ahol a fákon és bokrokon kívül csak egy kommunista éra-béli emlékmű maradványai (3 vagy 4 betonoszlop mered az égbe, és kész) vannak. Na itt legyen kreatív az ember... :)) Szintén fórumtárs: a bal oldali képen csak annyit használtam a környezetből amennyi jól mutatott, a lemenő nappal meg szerencsénk volt: úgy állítottam őket, hogy mögöttük legyen. :) Erről a képről pl. nem mondható meg, hogy retusálva van, pedig de. :))

    Nagyobb szabású (nagyobb büdzséjű) eskiken általában adott az illusztris környezet is, de nem feltétlenül: a legdrágább esküvő, amit idehaza fotóztam 25M összköltségvetésű volt, mégsem volt meg az ennek alapján elvárt összhang a befektetett összeg és a látvány között. ;)

    Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Új hozzászólás Aktív témák