Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz Real_Necro #28338 üzenetére

    a kutyak zavarna vagy a gyaloglok? csucsfenyeket en is lattam, de nem sikerult visszahuzni kellokeppen, igy is -100-on van a highlights. hiaba, du 2-kor ennyit bir a technika. A bal oldali kutyas kezebet en is sajnalom, kene meg egy jo centi balrol, de par mm maradt a kepben, probaltam ujra croppolni, de nem sok extra jon ki belole.

    Megneztem mind2-t a tv-re kirakva, a levagott kezfej meg azt a picit tobb ter baloldalrol sokkal jobban zavar, mint a tulhuzas.

    Masodiknal csinaltam egy ND-t -0.5 expokorrekcioval (mar volt rajta egy keves (olyan .2 koruli, arra huztam ra megegyet), sargabol -10nyi szaturacio le, zoldon tizenvalamennyi + szaturacio & luminance, de ezen sem lehet sokat segiteni, ez a dunen novo fu inkabb sargabb, mint zoldebb (talan koratavasszal megy at jobban zoldesbe)

    tt megnezheti, aki kivancsi, az atdolgozott verziot teljes meretben

    hcl: teljesen igazad van az elsonel, amit Real_Necronak is leirtam az a hsz-edre is visszajelzes egyuttal. Nekem megmondom oszinten az mar boven + visszajelzes, hogy a koncepcioban van fantazia es nem egybol shift+Del-es. Emberek fenykepezese eddig nem volt a vilagom (na nem mintha most az lenne...) allatoke megugyse, a ketto komboja meg plane. Egyebkent a pillanat maga elkapott volt, molyoltam az alvannyal, lattam a szemem sarkabol a kutyasokat, ahogy jonnek ki a dunek felol, de ha Vera nem mondja, hogy nezd, milyen jopofa kutyak, akkor eszembe se jutott volna lekapni a cuccot a vazrol es loni egy gyors, elkapott pillanatot.

    Masodikat Andras javaslatara ujragondoltam, szerkesztettem, picit levagva a fubol. teljesen se nem tudtam volna, se nem akartam volna vagni, szvsz a tengerpart szerves eleme a homokdune, a fovennyel, vizzel es eggel egyetemben. Sztetek hozott valami javulast az ujrafeldolgozott verza? Megtobbet nem akartam vagni, mert akkor a balszelen allo 2 alakot vagom kette es/vagy az arnyekukat.

    Lassú Víz: neked is koszi a visszajelzest.

    udv
    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák