Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Jahno #51541 üzenetére

    Ja értem.
    Hát a postafiókodból néha törölni is kell, normális levelező rendszerben nem lesz spam a posta üzenete.
    Nekem nincs elképzelésem hogy ha ilyen történik ők milyen + biztonsági dolgot csinálnak, remélhetőleg gondoltak ők is arra, persze ha a cél rendszer nem jelez problémát és te nem kapod meg, azzal ők sem tudnak mit kezdeni.

    Egyébként ez az alap eljárásuk:
    Amennyiben a címzett elektronikus elérhetősége nem áll a Posta rendelkezésére vagy a címzett a vámterhet és a postai vámügynöki szolgáltatás díjának együttes összegét az ennek megfizetéséről szóló értesítés megküldésétől számított 48 óra időtartamban nem egyenlíti ki, a Posta a küldeményt a címben megjelölt helyen kísérli meg személyes átadással kézbesíteni, illetve a méretei miatt levélszekrény útján nem kézbesíthető nem könyvelt küldemény esetén az ÁSZF 6.2. pont 2/A) bekezdésében foglaltak szerint a küldemény érkezéséről a címzettet értesíti.
    Ha a címben megjelölt helyen a küldemény kézbesítési kísérlete sikertelen a Posta a címzettet a küldemény érkezéséről és a vámteher valamint a postai vámügynöki szolgáltatás díjának együttes összegéről értesítő hátra hagyásával tájékoztatja, amely alapján a küldeményt a Posta az ÁSZF 6.8.1. pontban meghatározott rendelkezésre tartási (őrzési) ideig a kijelölt kézbesítési ponton a jogosult átvevő rendelkezésére tartja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák