Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz laci85 #20566 üzenetére

    A hozzászólásainkból nem azt akartuk kihozni hogy lenéznénk a dolgaidat. Én ezt komolyan gondoltam: De mindenki az ízlése szerint költi a pénzét. Úgy is értve, hogy közünk nincs hozzá.

    Ami a probléma, hogy ez a cég csak helyetted rendel az AliExpressről és az ő feltételeik az AliExpress feltételei nagyobb részben, azért pénzt fizetni amit saját magam is el tudok végezni ingyen, nem igazán feléjük orientál.
    Sajnos a költségek amit felszámolnak minimum 50%, a rendelés leadása és elektronikus számla készítése nem biztos, hogy indokolja.
    Arról eddig nem találtam utalást ha az adott termék értéke meghaladja a 22€-t akkor mi történik, mert ezt írják: Postázás: A termék Kínában van raktáron, 9-35 munkanap alatt szállítjuk!
    Ha onnan küldik akkor elméletben Áfaköteles és vámeljárás alapján kerülhet be az országba. Ha trükköznek, akkor az Egyesült Királyságban léptetik be az EU-ba. mert ott van a cég bejegyezve, és a Királyságból jön akkor persze nincs + költség. Ha viszont egyenes idejön és nincs +költség akkor valószínűleg ők fizetik az import költségeket.

    Szerintem nem is igazán kell ezzel a magyar céggel itt foglalkoznunk, mindenki ott vásárol ahol neki az megfelelő.

Új hozzászólás Aktív témák