Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz zho-lee #8922 üzenetére

    NE hasznalj titaniumot... a legtobb gebasznak az az okozoja, hogy kulonbozo romok kozott oda vissza allitgatnak adatokat, aztan összef*ssa magát a rendszer. A hibauzeneteden valszeg system particiora akar valamit vissszaallitani (Ahova semmi koze nem lenne)

    axer6907: ha mar hivatalosan frissitettel ICS-re akkor ICS bootloadered lett permanensen. Ez esetben csak a bagyusz romját kell felraknod. Amennyiben még nem frissitettél hivatalosan ICS-re akkor GB bootloadered van még, ez esetben fel kell raknod egy plussz lépésben a különallo csomagot is bagyusztól. (GB bootloader patch)

    Joxy20: 5ös CWM használatával nem irodik at megfelelően a WIFI MAC addressed a telefon sajátjára, mukodni fog egeszen addig amig egy routerre nem kerülsz egy szintén hasonlo modon telepitett bagyusz rommal. :)

    bagyusz: aszonta egyik srac XDA-n, hogy a scroll is sokkal jobb, tudsz te erről? :D

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák