Aktív témák

  • zsolesz010

    senior tag

    Dzsekobb
    Március 9-én, kedden jelezte, hogy hétvégén megvenné a hirdetett Razer Diamondback 3G egerem. Még szintén 9-én, kedden azt mondta, 14-én, vasárnap lenne a legjobb neki, de legrosszabb esetben is következő kedd, 16-án este.
    Március 10-én, szerdán azt írta, beszéljük meg a vasárnapot, pénteken eldől, jó lesz-e neki, és időben jelezni fog. Természetesen nem jelzett.
    Március 13-án, szombat délután írtam neki, hogy nem jelzett, mi legyen a vasárnappal. Hamar jött a válasz, hogy "bocsi" hogy nem jelzett, nem jó a vasárnap, kedd este jó lenne-e nekem. Írtam, hogy jó, ha fixálunk egy időpontot. Semmi válasz.
    Március 16-án, kedd délután írtam neki, hogy mikor érkezne este. Semmi válasz.
    Március 19-án, pénteken írtam neki, hogy mit ne mondjak, nagyon gerinces ember. Semmi válasz.
    Természetesen az adatlapját többször megnéztem, legalább 3 alkalommal be volt jelentkezve.

    Telefonszámom elérhető az adatlapon, sőt, a hirdetésben is, így kizárt, hogy bármiféle nethiány, időhiány (ez meg amúgy is nevetséges kifogás, hiszen 3 szót leírni nem idő: "bocs, nem kell") jó magyarázat lehetne.

    Feketét nem kérek, mert a jelenlegi szabályzat csak valós anyagi kár esetén teszi érvényesíthetővé.
    Arról meg nem írnék már hosszú sorokat, hogy pont az egyetlen olyan dolgot nem teszik úgymond "büntethetővé", aminél a "lopás" tárgyát soha senki és semmi nem adhatja vissza: az idő elrablását. Legyen idesorolva egy találkozón meg nem jelenés, vagy épp jelen esetben a napokig jegelt hirdetés.

    Más lenne, ha legalább szólt volna. Szó nélkül lenyelném. De egy ilyen lépés azért minősíti az embert. Nem is kicsit.

    [ Szerkesztve ]

    - - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)

Aktív témák