Új hozzászólás Aktív témák

  • Na, bent voltam a Diginél.

    Wazz.. nem hiszem el.. :((
    Agyf×szt kapok a zemberektől.. :(((

    Kérdi az ügyintéző hölgy, h merre lakunk?
    Mondom Sávház, városközpont.
    Kiderült, h ez az az épület a városban, ahol azért nem lett bekábelezve a ház, mert a lakók úgymond "nem akarták", h bekössék a Digit a házba.
    Fentről haladva a negyedik emeletig bekötötték, de a többit nem csinálták meg. Csak a liftházban, az előterekben van fent a Digis doboz, nincs a lakásokhoz leágazás belőle.
    Ez az a pillanat, amikor ordítani, és toporzékolni lett volna kedvem, meg beleverdesni a falba/asztalba a jóképességű ostoba lakótársak fejecskéjét. :W

    Igen, emlékszem rá, h amikor elkezdte a Digi bevezetékezni a házat, akkor nálunk is volt valami lakógyűlés, de fater nem igazán tudta már megmondani, h mi volt a lényege. Ezek szerint ez.
    (Én nem itt lakok, csak időnként hazajövök pár napra/hétre.)
    Persze, mert a sok birka azt se tudta, mire mond nemet, de véleményalkotási jogukkal persze muszáj volt élni, mert nehogy má' valaki, (aki esetleg jobban ért hozzá), még bevezettesse a házba Magyarország legolcsóbb és legszínvonalasabb szolgáltatásait kínáló szolgáltató vezetékeit.

    Most mi rossebet csináljak?
    Írok egy szép körlevelet, kirakom lent a ház faliújságára, írok a lakásfenntartónak is, h hívjon össze egy újabb lakóközösségi gyűlést, aztán hátha megérti ez a sok p×raszt, nem a Digi viszi őket csődbe, hanem a T-Home az IP-TV-vel? :W

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák