Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Dluinet #5950 üzenetére

    Nekem sem volt szándékomban, de egy nagyon csinos nővérke a kórházból küldött meghívót (akivel warezoltam egy kicsit :D ), és nem akartam visszautasítani. Ennek ellenére nem igazán izgat. Van mindösszesen vagy 8 ismerősöm rajta, és kész. Van egy MySpace regem, de ott sem járok, ott is kábé ennyi emberrel ápolom a kapcsolatot. +persze van iwiw regem is, mindösszesen 170 ismerőssel. De nem igazán foglalkozom a közösségi szájtokkal, ezeket amolyan ugródeszkának tartom.

    Amikor először bekötik a netet, akkor az ember olyan magányosnak érzi magát, hogy valahová mindenáron akar tartozni. Ilyenkor regisztrál ilyen oldalakra. Aztán később az érdeklődés által megtalálja a saját fórumait, ahol szívesebben kommunikál vadidegenekkel, mint a közösségi oldalakon a "ismerőseivel". Az ember kinövi.

    Akkor van baj, ha valaki ezt nem növi ki, és az internet első számú toposza számára a közösségi oldalak semmitmondó locsogása marad örökre. Én kerestem IT/Tech oldalakat, meg ami érdekelt. Persze sokakat semmi nem érdekel a pletykán kívül.

    No, off bezár!

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák