Nekem nem jön be a kép. Nem tudnád valami emberi szerverre felpakolni?
(No, nem mintha érteném, mi a feladat.)
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

Nekem nem jön be a kép. Nem tudnád valami emberi szerverre felpakolni?
(No, nem mintha érteném, mi a feladat.)
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

Holnap reggel 6-ig kellene
"Ha nem lenne utolsó pillanat, soha semmi nem készülne el." 

helo,
Olyan hatast, hogy lehet elerni, mint ami a Vista sidebar-jan van ezen a kepen...?
rajzolok egy teglalapot feketevel, atlatszuva teszem valamennyire, es utana...?
[ Szerkesztve ]

aztán csinálsz róla egy másolatot, annak adsz egy pár px-es fekete stroke-ot, és ennek a layernek az opacity-jét 100-ra állítod, a fill-jét meg 0-ra. erről a layerről is csinálsz egy másolatot, amin a stroke színét fehérre állítod, és a move tool-lal néhány px-nyivel eltolod lefele az egész layert, hogy a két stroke-ot tartalmazó layer ne fedje egymást. ezután új layer, csinálsz egy fehér-átlátszó átmenetet, ami a sáv tetejénél kezdődik és a közepe körül ér véget, majd ctrl+klikk a téglalapos layerre, amiből lesz egy kijelölésed, ezt ctrl+shift+i billkombóval megfordítod, és a fehér-átlátszó színátmenetes layert teszet aktuálissá, és nyomsz egy del-t, hogy kitöröld a fölösleget, majd lejjebb veszed az opacity-jét.
[ Szerkesztve ]

fuu, koszi..., nagyon komoly ez a leiras..., elkezdtem megvalositani, de szerintem te a talcara gondoltal nem...? (a szinatmenetbol es a lefele tolasbol gondolom) en a jobb oldalon talalhato oldalsavra gondoltam..., de nem gond, mert a talcat is meg akartam csinalni, csak az sokkal komplikaltabbnak tunt...
[ Szerkesztve ]

meg is csinaltam a talcat, de valahyogy nem egeszen olyan lett, bar szerintem nagyon jo..., nem tudom pontosan megfogalmazni, de nekem az eredeti kepen az oldalsavnak meg a talcanak az also fele is olyan, mintha nem egyszeruen atlatszato lenne, hanem egy kicsit talan csillog..., olyasmi mintha lelakkozol egy feluletet..., ezt nem sikerult meg utanoznom...
[ Szerkesztve ]

tálca vagy sidebar, nem kell minden apróságon fennakadni 
nem tudom mire gondolsz pontosan, sztem az alap a sima átlátszó, ha jól lövöd be a stroke-okat és a színátmenetet, ugyanolyannak kell lennie, mint a képen.
a sidebar ugyanígy készül teljesen, csak ott a fehér-átlátszó átmenet csak a bal felső sarkára van alkalmazva

akkor lehet, hogy en latok bele tobbet...
mindenesetre koszi szepen, sikerult...
[ Szerkesztve ]

amit leírtam annak így kellene kinéznie:
[link]

ilyen is, koszi...
[ Szerkesztve ]
Sziaztok , ...kéne egykis segitség: adott egy png rajta egy játék render sajnos vmi noobzor rárakott egy elég erős fehér outerglow-ot...ezt ,hogytudnám legkevesebb melóval szépen lekaparni?...mert a levágásához nincs sok türelmem /energiám...ha van 5lete vkinek akkor pls ossza meg , előre is köszi ...
降世神通
szerintem ha varázspálcával a ragyogást jelölöd ki és törlöd, akkor az gyorsabb. csak a tűréssel kell játszani. már ha jól értem a problémát...
http://varszegisandor.com // I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.
Ahhh , megspóróltálnekem pár órát ,nagyon köszi...
Igazából magic wandal rosszak a tapasztalataim ezért nem is vettem számításba
,de profin megoldotta...
[ Szerkesztve ]
降世神通
Azt meg tudja vki mondani miért csinálja a PS CS2 néha ,hogy attom felnagyitja a betűméretet..és 2-esre kell állitanom ,h elfogadható legyen...ami egyébként optimális esetben 18-as lenne
,,, így nemtudom megfelelő méretre belőni a betűket ...pls ha tudtok rá vmi orvoslást...thx
降世神通

Hogy lehet úgy megvágni egy képet, hogy méretarány megmaradjon ? Ha shiftet nyomok, akkor négyzetet tudok vágni. És nekem az eredeti méretarány kellene.
Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu
Ha tudod a kép méretarányát, akkor egyszerűen csak átváltod fixed ratio-ra a style-t normal-ról. Ha nem tudod, akkor talán a legegyszerűbb ha ctrl+a (ezzel kijelölöd az egész képet), majd jobb klikk és transform selection. Ha itt tartod nyomva a shiftet, akkor már az arányt tartja.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Sztem ez a kép felbontásától függhet. A betűt pontban méri, amit nem lehet pixelre váltani, így aztán az adott kép mm-méretétől függhet a betűméret, ami egy 72 dpi-s képnél elég nagy.
De ez csak feltételezés.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
Köszi , meglesem hátha jutok vele valamire...
降世神通

2. megoldás: C betű megnyom (Crop tool), a Width és Height értéket eltünteted, a DPI-t megadod, kijelölöd az egész képet, aztán az egyik sarkát megfogod, és shittel mozgatod. És a trükk: ha éppen a kép közepe kell neked, akkor az altot is nyomod a shifttel.

Köszönöm a segítségeiteket 
Hy
Ez mi a ****???
Bármit rajzolok ilyet rak be mellé és csak akkor látható az adott dolog ha a szürkére kattintok.

"Csak úgy mondom"

Shape layers módban van a pen eszköz. fent a menüsor alatt az ikonokat váltsd át. De arra készülj fel, hogy a path-ok akkor látszanak, ha rájuk kattintasz. Ez nem illustrator.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

szvsz ez lehetetlen... a maximum amit tehetsz, hogy megprobalod kibogaraszni, es ujrairod... (meg ez se konnyu, mivel szamomra helyenkent olvashatatlan...)
[ Szerkesztve ]
Sajnos tényleg az. Amit meg lehet tenni, hogy az amúgyis olvasható feliratokat kicsit könnyebben olvashatóvá tenni. De ami olvashatatlan, az menthetetlen.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
Rossz hallani.Akkor megpróbálom kinagyítani s úgy bogarászni a dolgokat.
Azért köszi!
Ha már kibogarászod a szöveget, csináld meg wordben, egyszerűbb.
A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála.
Még egy kérdés:
Fater gépén még régebben fent volt a CS2, nagy nehézségek árán sikerült felrakni a CS3-at de nem működik tökéletesen.
A "jobb oldali" menüsör kattintásra egyáltalán nem működik, csak az ablak menüből lehet előhozni a funkcióit.
Vmi ötlet?
"Csak úgy mondom"
Nem igazán értem a kérdést (egy képernyőmentés jól jönne), de próbáld ki:
Window,
Workspace,
Reset Palette Locations.
Vagy valami hasonló, mert nálam csak CS van.
Volt már de nem segített.
Képernyőmentés felesleges, ennél jobban nem tudom elmondani:
A jobb oldali eszközökön egyszerűen nem lehet kattintani.
"Csak úgy mondom"
És ha Shift+Ctrl+Alt trióval indítod a programot és törlöd a beállításokat?
Hogy-hogy azzal indítom? 
"Csak úgy mondom"
Ha kijelölök egy részt, akkor az külön rétegen lesz. Namost ha azt a réteget én mozgatni próbálom, akkor a legelején nem 1, hanem 2-3 pixelnyit mozdul odébb a kép, amikor csak 1-et kéne. Ezt hogy tudnám megvalósítani?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Az igazításokat kapcsold ki és a kurzorgombokkal próbáld.
"Csak úgy mondom"
Elindítod a programot, rálépsz az említett trióra és tartod. Egyszercsak majd megkérdezi, törölje-e a beállításokat.
A CS3 egérlassítását le lehet lőni valahol?

Milyen egérlassítás?
Elindítom a programot és a dpi a felére esik. Ha mást futtatok, ismét normál sebességgel megy az egér.
Ez szerintem inkább egér(driver) probléma lesz. A PS ilyet nem csinál.
A driver betöltődik a windowsba induláskor, szóval háttérben fut. Megnyitottam a beállításait megnézni, nem állítottam át semmit és jó lett. Nem értem, de thx
más:
png mentésénél mi az a váltottsoros?
Ilyenkor a kép csak fokozatosan jelenik meg, mintegy folyamatosan élesedve.
Szóval a kép eredetét megőrizvén a nincs opciót válasszam mentésnél?
egér: szerintem jó eséllyel a drivere tud olyan, hogy programspecifikus beállítás, és PS-nél automatikusan állítja a dpi-t
interlace (váltottsor): a kép információtartalmához ennek semmi köze, csakis a megjelenítés módjában van. Főleg nagy képeknél, vagy lassú netnél van jelentősége. Ha ki van kapcsolva, akkor a képet az első pixelsortól kezdi el letölteni és kirajzol, ha be van kapcsolva, akkor látod egyből az egész képet, de rossz minőségben, és ahogy tölti le, úgy lesz egyre jobb minőségű (így régen lassú neteknél egyből láttad, hogy mi az a kép és érdekel-e egyáltalán, ha nem, nem kellett megvárni hogy betöltődjön). Nem jó analógia, de hasonlót képzelj el, mint a google earth mikor bezoomolsz: először rossz minőséget kapsz, aztán szépen betölti közben a jobb minőségű képet, s ha megvan berakja azt.
Annyit tennék hozzá, hogy bizonyos eszközök/szoftverek nem szeretik az interlaced képet (pl. egyes mobiltelefonok nem ismerik fel képként).
Így már világos néhány kép igen pixeles, majd egyre javuló megjelenése a böngészés során
Ez se akar működni.
Nem kérdez semmit.
"Csak úgy mondom"
Akkor ott valami nagyon nem kerek. Javaslom minden adobe szoftver eltávolítását és újratelepítését.
Azé kösz.
[ Szerkesztve ]
"Csak úgy mondom"

Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék úgy egy actiont létrehozni, hogy benne van a mentés webre funkció, és azon belül, hogy mondjuk 200kb-ra optimalizáljon minden képet maximum. Vagyis 200kb-ba ami belefér legjobb, olyan legyen. De ezt egyszerűen nem úgy csinálja meg, hogy minden képetabba sűrít bele 
Ötlet ?

Azért azt ne várd el egy programtól, hogy eldöntse neked mik az optimális beállítások, szerintem.
Az action arra jó ha gyakran kell ugyan azokat a műveletekt (méretezés, színkorrekció stb.) végrehajtani képeken akkor ne neked kelljen végigklikkelni.
Én legalábbis így gondolokozok az action alkalmazhatósági lehetőségeire. 
"If in doubt, flat out!" Colin McRae