Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz peter889 #17128 üzenetére

    Ha nincs időd, akkor majd akkor fogj hozzá, amikor lesz. Ha türelmed nincs, úgyszintén. Még akkor sem lenne magától értetődő, ha Skype-on személyesen kezdeném el magyarázni neked, eléggé bonyolult programról van szó. Vagy tudod, hogy mi a különbség a Group (csoportosított) és a Compound Path (kombinált) objektumok között? Mikor melyiket kell használni? Nem. Tehát nem mindegy hogy hívod? Totál.

    „Aha, akarnám a magyart, ha pedig nem fog menni magyarul, majd angolítom.” – Nem fogod, mert Adobe-nál nem így megy. Olyan nyelvet használsz, amilyet megvettél. Ha magyar nyelvű telepítőd van, azt nem fogod angolítani. Sem az angolt magyarítani. Nem része az Adobe üzletpolitikának. Aki eljut odáig, hogy vegyen egy ilyen szoftvert, az jó eséllyel el tudja dönteni, hogy milyen nyelven kíván vele dolgozni a jövőben.

    Az Illustratorhoz nincs annyi segédanyag, mint Photoshophoz, magyar nyelvű meg pláne. Iszonyat módon magadra maradsz, ha valami kérdésed támad, mert nem fogunk tudni mi sem segíteni. Mert mindenki angol nyelvűt használ, praktikussági okokból.

    (Egyébként azt csinálsz, amit akarsz, részemről már kurvára unom, hogy hét éve pofázom el újra meg újra ugyanazt!)

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák