Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz stranger28 #17117 üzenetére

    Engem is ez a szarbarna felület taszít. No meg a betűválasztás. Nem igaz, hogy ilyen xart tudtak kiválasztani. A Dafont is tele van gagyi fontokkal, de azok legalább ingyen gagyik. És vannak a webfontok között is elegáns Sans-serif típusok.

    Ez a barna nagyon elrontja az összképet a városban. Tele van modern házakkal-épületekkel a város. Világoskékre, napsárgára, fényes narancsszínre, pasztell rózsaszínre festve. Halványzöldek a patikák/gyógynövényboltok, sok barackszínű ház van. A Coopnak a színe világoskék-fehér, rajta a Coop piros-fehér-zöld arculatával. És ott van rajta a dohánybolt cégtábla a szarbarnájával. Ez a barna olyan komor és vészjósló, hogy borzasztó. A betű az egyetlen, amivel lehetett volna játszani, ha már semmiféle ráutaló dizájnelem nem megengedett, de az is ronda.

    A külföldiek meg azt hiszik, valami peep-show áll minden utcasarkon. Ezt a ráutalás mentes magatartást sem értem. Ha a gyerek tud olvasni, akkor tudja, hogy ott dohányterméket árulnak. Mert rá van írva, hogy dohánybolt. Ezek után nem értem, hogy miért nem lehet valami dohánnyal kapcsolatos képi elemet megjeleníteni a dizánjban. Pl dohánylevelet vagy egyebet.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák