Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    Nem sietik el a Touch megjelenest az biztos. Itt mail toluk hogy elorendelhetem es prioritas van mert a Rift-es is elorendeltem stb., de azt hiszem hagyom a francba. Foleg ha megint valami szaftos szallitasi koltesget probalnak legombolni az emberrol. Tobbet erek az Amazon-on elorendelni, ugyanakkor lesz az is Live, ott a szallitas ingyenes.

    A roomscale temahoz pedig annyit hogy a legtobb Vive roomscale jatek gyakrolatilag standing experience. Meg azok is amik nem azok lennenek mert mozoghatsz tobbet legtobbszor a jatekmenet miatt nem mozogsz nagyon sehova, csak porogsz es itt ott lepsz egyet valamelyik iranyba. Egy 2x2m terulet eddig eleg volt mindenhez, pedig az is mar a minimum alatt van.

    Ami meg zavar az a kontrollerek implementalasa a jatekban. Vanm ahol jo es intuitiv, van ahol zavaro aprosagok vannak. Tiltbrush es Job Simulator peldaul jo, ugyanugy ahogy a Space Pirate Trainer is, de a Brookhaven Experiment nem. Ott a pisztoly kicsit mas szogben all a kezedben mint ahogy a fogastol elvarnad es ez nagyon zavaro tud lenni.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák