Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz HUTCHDB #40599 üzenetére

    Nem azért írtam, hogy kalibráld. A Samsung alapból "természetellenes" színeket használ az előre beállított színprofilok esetében így nem értem, hogy mi a gondod az LG színeivel. Az LG LCD-i is alapból jobban kalibráltak.
    felső kategóriás Samsungot hasznalok ahhoz vagyok szokva. - akkor nem a legjobbhoz vagy szokva, persze ha be tudod állítani úgy ahogy kell akkor nincs gond.
    A beeges meg igazából tény, a MM-ban ahol néztem a Q8RA-t, láttam LG Oled-et, ami konkrétan be volt égve, mint a plazma... - nem a tény létét firtatom, hanem azt, hogy miként van használva, nem felhúzott OLED fénnyel és 120 nitre beállított képpel minimális a beégés veszélye, el van látva védelemmel így 4 óra játék után sincs semmi hiba a képen, kikapcsolás után meg megy a panelkompenzáció így rendberakja a pixeleket. Boltban LCD-t is láttam beégve és akkor mi van? Ha frankó képet szeretnél akkor OLED-et vegyél, ha egyebet akkor kár is kérdezni, vedd a Samsungot. Őszintén szólva a Samsung képétől nem vagyok elájulva, nem természetes, de ha te igen akkor azt kell venned, te fogod nézni. Én OLED-et használok és valóban használom, SDR esetében 110-120 cd/m2-re van beállítva, nem figyelek oda kb. semmire hanem használom, kikapcsolás után meg megtörténik a kompenzáció. Nem LG-t használok, de mindegyikben van logó-védelem illetve pixeleltolással is próbálja megakadályozni a képvisszamaradást.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák