Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Sziasztok!

    65" méretű TV-t szeretnék vásárolni.
    Igazából különleges igényeim egyáltalán nincsenek. Nem igénylek durva smart funkciókat, 3D-t pláne, egy sima, jóképű TV kell, ami azért nem csalódás a Samsung H6400-asom után képminőségben. (nagyrészt HD tartalmakat néznék rajta, megközelítőleg 3-4m-ről).

    Erre gondoltam kezdésnek:
    Philips 65PUS6121

    Vagy erre:
    SONY KDL-65W857C

    A Sony olcsóbb, 400 ezer körüli, a Philips belerúg a 600 ezerbe is az árgép szerint.
    Tavaly-tavalyelőtt is komolyabban beleástam magam az LCD TV-kbe, mindkét esetben egy-egy 55"-ös Samsunggal tértem haza, így kizárólag a méretben szeretnék följebb lépni.
    Nyilván az UHD-t sem igénylem, és azt sem feltételezem, hogy ha a sima FHD-s Sonyt választanám, akkor a méretből kifolyólag gyengébbnek tűnnének rajta a filmek. Ugyanez a helyzet, hogy 3-4m-ről mennyiben lesz képminőség visszaesés, ha az UHD TV-n egy 720p MKV filmet tervezek megnézni.

    Még mindig áll az a kitétel is, hogy kínai Philipset inkább ne, vagy Sony, vagy Samsung? (vagy most ilyen értékű TV-nél fölösleges ennyire sznobot játszani, nem lesz rossz nekem a Philips sem?)

    Remélem, nem IPS, hanem VA panel van még mindig a Sony-ban... A Philipsét nem ismerem. Nem szeretnék IPS-es TV-t lehetőleg!

    Köszi szépen!

    Bármilyen más 65"-ös méretű modellt meghallgatok, ha tudtok ilyet ajánlani, de azért maradjunk a 400-500 alatti kategóriában!

Új hozzászólás Aktív témák