Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz liszi70 #34493 üzenetére

    Kérdés, mit tartasz jó megjelenítőnek? (szeretném ha kifejtenéd, bár tudom, mert a megjelenítődből is látszik, hogy mi szükséges egy jó képhez :) )
    Senki sem felejti el, hogy mit tud egy IPS és egy VA, de szerinted mi az előnye az IPS-nek a VA-val szemben? Mi a hátránya a VA-nak sz IPS-sel szemben?
    Lg az IPS fő gyártója, nyilván ezért kerül előtérbe.
    Volt a plazma, 3 gyártó volt aki a végsőkig kitartott, tulajdonképpen 4 fő gyártó volt, tudod, hogy melyik volt a gyengébb és melyik az erősebb, hasonló a szitu VA vs. IPS és történetesen egyik gyártó ua. :)
    Minden kérdésedre megkaphatod a választ, sőt ebben a topikban is megtalálod, de ha a kérdéseimre tudod a választ és leírod akkor valoszínűleg érteni is fogod, hogy egyik miért ajánlottabb HM-es körökben a másikkal szemben. Sokakkal ellentétben rendelkezem több tv-vel és IPS valamint VA is van itthon, tisztán látom, hogy melyik milyen.
    Amikor valaki kérdez és a legjobbat szeretné megkapni a pénzéért akkor nem fogunk gyengébbet ajánlani, akkor sem ha IPS vagy VA, ha meg választani is lehet, akkor a VA az ajánlottabb.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák