Új hozzászólás Aktív témák

  • bozont

    veterán

    válasz gyeniko #16896 üzenetére

    Ha ilyen igények vannak, akkor a smartot gyorsan el kell felejteni, gyártótól függetlenül. Én még nem láttam olyan TV-t az új modellek között sem, ami gyors, stabil és minden rendeltetés szerűen működik (amúgy már a legtöbb TV-hez lehet kapni billl+egér kombót és nem a távirányítóval kell bohóckodni).
    Ahogy írták vagy HTPC vagy laptop mellé, vagy HDMI-vel rá kell kötni az ügyfélét és megvan oldva.
    De valami ultra dimminges TV-t érdemes nézegetni szerintem, a felhősödés minimalizálása miatt is. Persze ha plazma ott nincs ilyen, viszont az meg nem szereti a több órán át tartó statikus képet.

    Viszont az új 2014-es Samu modellek médialejátszója nagyon korrekt, most vettük egy H7000-es modellt és mindent megevett eddig és egész jó minőségben játszik le. Viszont a smart része sokszor beröccen vagy gondolkodik 1-2 másodpercet, az agyonreklámozott 4 mag ellenére is. Ez a smart távirányító viszont meglepően jól működik, szkeptikus voltam vele szemben, de jól lehet vele "gépelni". Ritkán ütöttem mellé. Azt mondjuk nem tudom, mekkora a hatótávja, egy tárgyalóban azért jóval nagyobb távolság is lehet a néző fél és a TV között , mint a nappaliban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák