VirusBuster-disztribútor lett a Ramiris

Fontos értékesítési szerződést kötött március közepén a VirusBuster. Az IT-biztonsági szoftvereket fejlesztő cég termékeit ezentúl az egyik jelentős hazai számítástechnikai nagykereskedő, a Ramiris Europe Kft. is forgalmazza. „Ezzel a disztribútori megállapodással tovább erősíthetjük pozíciónkat a magyar piacon. A Ramirisen keresztül termékeink több ezer viszonteladóhoz juthatnak el” – indokolta a lépést Bozsó Julianna, a VirusBuster tulajdonosa és ügyvezetője.

A disztribútori megállapodás irányváltást jelöl a VirusBuster stratégiájában, az 1997-ben alapított magyar szoftvercég ugyanis az utóbbi időben elsősorban a külföldi piacra koncentrált. Egy évvel ezelőtt bemutatott komplett internetbiztonsági csomagja, a VirusBuster Internet Security Suite is előbb angol nyelven jelent meg, a magyar változat csak később készült el.

Az 1996-ban alapított Ramiris több mint száz gyártó termékeit értékesíti, s évente 3300-nál több kereskedőt szolgál ki. A cég a tavalyi évet közel 22 milliárd forintos árbevétellel zárta.

Azóta történt

Előzmények